MOTORTÉRZÁR, BIZTONSÁG!   

A termék neve: Elektromechanikus motortérzár

Típusa: Mechanikai Egység VI.

Engedély szám: Af 114-02                                                      

A termékünk működési elve, hogy meggátolja a gépjármű motorháztetőjének illetéktelen felnyitását, így az autótolvaj nem fér hozzá a riasztórendszerhez és a szirénához és a motortér alkatrészeihez. Egyszerű megoldás, kiemelkedő biztonság!

 

Mechanikai Egység VI. beszerelve jobb oldalon a motortérben

A képen a gépjárműbe beszerelt motortérzárunk látható, amelyet nyíllal jelöltünk.

A motortérzárat a gépjárműbe épített riasztóberendezés, vagy egy erre kialakított elektronikus vezérlőegység vezérli.

 

Ha a gépjárműve lezárt, beriasztott állapotban van  az elektromechanikus motortérzár lezár, ebben az esetben nem lehet kinyitni, a gépjármű motorháztetőjét a motorháztető nyitókarjával, vagy egyéb módon, így a tolvaj nem fér hozzá a kulcsfontosságú védelmi rendszerekhez: riasztóhoz a riasztó szirénájához és a vezérlő elektronikához és a motortér alkatrészeihez.

Több évtizedes tapasztalat azt igazolja, hogy ha a tolvajok 2-3 perc alatt nem tudják hatástalanítani a szirénát, riasztót, akkor megfutamodnak, ott hagyják a kiszemelt autót. Néznek egy könnyű prédát, amelyikben nincs motortérzár!

A gépjármű karosszériája-motorháztetője, olyan mint egy páncél, védi a gépjármű biztonságát, de csak akkor ha motortérzárral szereli fel!

Kiriasztott-nyitott állapotban a beépített elektromechanikus motortérzár kinyit, így a gépjármű motorháztető nyitókarjával akadálytalanul kilehet nyitni a motorháztetőt.

 

A termék úgy került kialakításra, hogy áramfelvétele csak a motortérzár kapcsolásakor (állapotváltáskor) van.

A motortérzár és annak beszerelése nem befolyásolja a jármű műszaki paramétereit.

 

Csomagjaink:

1.csomag:

  • Mechanikai Egység VI. típusú motortérzár mechanikusan beszerelve a gépjárműbe, szakszerűen rozsdamentes technológiával.

2.csomag

  • Mechanikai Egység VI. típusú motortérzár mechanikusan beszerelve a gépjárműbe, szakszerűen rozsdamentes technológiával, vezérlőelektronikával, amely vezérli a beépített motortérzárat a távirányítóval.  Ebben az esetben a motortérzár működtetése, vezérlése a beépített vezérlőelektronikájával és annak saját távirányítójával történik, amely teljesen függetlenül működik a gépjármű riasztóberendezésétől.

 

Gyártó és forgalmazó:                                                              

METAL-MECHANIKA KFT.

1165 Budapest, Margit u. 114

Mobil: +36705625564, +36707033093

E-mail: info@metal-mechanika.hu

Web:    www.metal-mechanika.hu