Termékek

Elektromechanikus motortérzár: Mechanikai Egység VI.

Autóriasztója-elektronikai védelme mellett, védje mechanikai védelemmel is gépjárművét.  Zárja le autója motorháztetőjét elektromechanikus motortérzárral, hogy meggátolja annak  illetéktelen felnyítását. Így az ön biztonságáért, együtt dolgozik az elektronika és a mechanika egy erős-hatékony kétkörös komplex védelmi rendszerben.

Ha az autótolvaj nemfér hozzá a gépjárműve motortérháztetője alatt lévő:  elektronikához, elektromos tiltásokhoz, riasztó-szirénájához, akkor nem tudja őket hatástalanítani, nem kockáztat, megfutamodik és keres egy másik gépjárművet, amely nem rendelkezik megfelelő komplex védelmi rendszerrel.

MIÉRT ALKALMAZZA A MOTORTÉRZÁRUNKAT:

 • KIEMELKEDŐ VÉDELMET  TUD ELÉRNI, HOGY TÉNYLEGESEN NE TUDJÁK ELLOPNI AZ AUTÓJÁT
 • PÉNZÉÉRT, ROZSDAMENTES ACÉLBÓL KÉSZÜLT MINŐSÉGI TERMÉKET KAP
 • KEDVEZŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY
 • TÜV RHEINLAND ÁLTAL TESZTELT, BEVIZSGÁLT TERMÉK
 • INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI MINISZTÉRIUM ÁLTAL KIADOTT ALKALMZÁSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK
 • MŰBIZONYLATOT ADUNK A TERMÉKÜNKHÖZ, AMELY NÉLKÜL NEM FORGALMAZHATÓ SEMMILYEN TÍPUSÚ MOTORTÉRZÁR
 • EGY MILLIÓ MŰKÖDÉSI CIKLUS
 • SZAKSZERŰEN BESZERELJÜK A GÉPJÁRMŰVÉBE

Ne érje be félmegoldással! Ne kockáztasson! Védje hatékonyan értékét komplex gépjárművédelmi rendszerrel! Szereltessen minőségi elektromechanikus motortérzárat a gépjárművébe! Egyenesen a feltalálótól!

Különböző típusú csomagjainkkal állunk rendelkezésükre, amellyek részletes bemutatása a (gépjárművédelemi csomagok) menüpont alatt találhatóak.

Műhelyünkben (1165 Budapest Margit u. 114 ) beszereljük gépjárművébe a termékünket, szakszerű rozsdamentes technológiával.

A termékünk, szolgáltatásunk áraival kapcsolatban, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken!

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon:+36(70)5625564 vagy az alábbi űrlapon keresztül:

Általunk kifejlesztett és gyártott elektromechanikus motortérzárak: 

A Mechanikai Egység VI. típusú elektromechanikus motortérzár (2014-től jelenleg forgamazott termékünk). Válassza a legkorszerűbbet a legjobbat, mert ez jár Önnek!

A Mechanikai Egység VI. típusú elektromechanikus motortérzár az INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI MINISZTÉRIUM Közlekedési Közúti Jármű Hatósági Főosztálya által jóváhagyott, kötelező ÁLTALÁNOS ALKALMAZÁSI ENGEDÉLLYEL (AF-es engedély) és TÜV Rheiland Tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mindenesetben Műbizonylatot adunk a (Mechnaikai Egység VI.) termékünkhöz.

Minden olyan jármű típushoz alkalmazható, ahol a motorháztető reteszelés utastérből bowden működtetésű és a gépjármű 12V-os kapocsfeszültségű.

A motortérzár és annak beszerelése nem befolyásolja a jármű műszaki paramétereit.

Bármilyen típusú riasztóberendezés tudja vezérelni, amely rendelkezik központizár funkció vezérléssel (szinte mindegyik riasztóberendezés rendelkezik evvel a funkcióval).

A működési elve egyszerű:

 • ha lezárjuk, lerisztjuk a járművet a motortérzár is bereteszel és lezárt állapotba kerül, akkor a motorháztető nem nyitható az utastétből a nyitókarral, így a tolvaj nem fér hozzá a szirénához, motorvezérléshez, elektronikához,
 • ha kinyitjuk, kiriasztjuk a járművet a motortérzár is kireteszel és nyitott állapotba kerül, így nyitható lesz a  motorháztető az utastérből a nyitókarral,
 • egyszerű letisztult működés.

A jármű motorterében úgy kerül beszerelésre az elektromechanikus motortérzár, hogy kívülről nem manipulálható.

Minőségi termék korrózióálló rozsdamentes acélból.

1 millió működési ciklusra tesztelve.

Készenléti áramfogyasztása: 0,00A

Mechanikai Egység VI. méretei.

A képeken a Mechanikai Egység VI. típusú motortérzár látható önnálóan és a gépjármű motorterében beszerelt állapotban.  Minden esetben nyilakkal jelőltük a beépített motortérzár elhelyezkedését a gépjármű motorterében.

A bemutatott gépjármű (terepjáró) két motorháztető zárral rendelkezik.

Figyelem! Végezetül a képeken a T3 Mechanikai Egység látható, amelyet 2014-től nem forgalmazunk elavult technológiája miatt!

A  termékekink szabadalmi oltalom alatt állnak!