Cégünk fő és további tevékenységei:

Elektromechanikus motortérzár gyártás:

Több évtizedes elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Folyamatos fejlesztéssel és innovációval tartunk lépést a technológia fejlődésével. Elsősorban rozsdamentes acélból készült, elektromechanikus egységek, zárszerkezetek, motortérzárak, fejlesztésével és gyártásával foglalkozunk. Jelenleg saját fejlesztésű elektromechanikus motortérzárunkat gyártjuk és forgalmazzuk a gépjárművek lopás elleni védelméhez.

Több alappillére helyeztük működésünket, ezek a szellemi alkotómunka, elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalat, rugalmasság, kiépített kapcsolatrendszer és a folyamatos innováció.

Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a törvény által előírt engedélyekre, követelményekre és saját fejlesztéseink jogi védelmére.

Jelenleg gyártott és forgalmazott termékünk a MECHANIKAI EGYSÉG VI. típusú elektromechanikus motortérzár az INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI MINISZTÉRIUM Közúti Jármű Hatósági Főosztálya által engedélyezett, kötelező ÁLTALÁNOS ALKALMAZÁSI ENGEDÉLLYEL rendelkezik.

Mechanikai Egység VI.

Kérje a megvásárolt gépjárművédelmi rendszerhez a TÜV által bevizsgált, legkorszerűbb, engedéllyel rendelkező termékünket a Mechanikai Egység VI. típusú motortérzárat! 

A gépjárműve műszaki vizsgáján is ellenőrizhetik, hogy a szabályos engedéllyel rendelkező motortérzár van beszerelve, ezért minden esetben kérjen műbizonylatot a motortérzárról!

A termékünkhöz minden esetben Műbizonylatot és beszerelési útmutatót adunk.

A termékünk szabadalmi oltalom alatt áll!

Felelős vezető:

Sümegi István Andor

ügyvezető, feltaláló-konstruktőr

Kereskedelem, irodaszer forgalmazás:

Cégünk 24 éves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkezik a papír-írószer, irodaszerek forgalmazásában, az Ági Papír-Írószer Nyomtatvány Üzlet utódaként.

Jelenleg állandó partnereink irodaszer ellátását végezzük, de minden kedves leendő új ügyfeleinket is szeretettel várjuk.

Felelős vezető:

Sipos Ágnes

ügyvezető

Professzionális rozsdamentes acél megmunkálás:

Több évtizedes elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen.

Felelős vezető:

Sümegi István Andor

ügyvezető