Cégünk működésének két fő tevékenységi területe van: Ezek az ipar és a kereskedelem.

Ipar, elektromechanika, zárgyártás:

Több évtizedes elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen. Folyamatos fejlesztéssel és innovációval tartunk lépést a technológia fejlődésével. Elsősorban rozsdamentes acélból készült, elektromechanikus egységek, zárszerkezetek, motortérzárak, működtető aktuátorok, tervezésével és gyártásával foglalkozunk. Jelenleg saját fejlesztésű elektromechanikus motortérzárunkat gyártjuk és forgalmazzuk a gépjárművek lopás elleni védelméhez.

Több alappillére helyeztük működésünket. Ezek a szellemi alkotómunka, gyakorlati-szakmai tapasztalat, rugalmasság, kiépített kapcsolatrendszer és a folyamatos innováció. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektetünk a törvény által előírt engedélyekre, követelményekre és saját fejlesztéseink jogi védelmére.

Jelenleg gyártott és forgalmazott termékünk a Mechanikai Egység VI. típusú elektromechanikus motortérzár, egy két fix végállású reteszelő szerkezet, amely védelmet  biztosít a gépjárművek motortér-fedelének illetéktelen személy által történő kinyitása ellen. A termék azokon a járműveken alkalmazható, amelyek motortér-fedelének reteszelését az utastérből, bowden segítségével lehet működtetni.

A Mechanikai Egység VI. típusú elektromechanikus motortérzár az INNOVÁCIÓS ÉS TECHNOLÓGIAI MINISZTÉRIUM Közúti Jármű Hatósági Főosztálya által engedélyezett, kötelező ÁLTALÁNOS ALKALMAZÁSI ENGEDÉLLYEL rendelkezik.

A termékünkhöz minden esetben Műbizonylatot és beszerelési útmutatót adunk.

A minősitő vizsgálatokat a TÜV Rheinland Kft. készítette.

A termékeink szabadalmi oltalom alatt állnak!

Felelős vezető:

Sümegi István Andor

ügyvezető, feltaláló

Kereskedelem, irodaszer forgalmazás:

Cégünk 20 éves kereskedelmi és szakmai tapasztalattal rendelkezik a papír-írószer, irodaszerek forgalmazásában, az Ági Papír-Írószer Nyomtatvány Üzlet utódaként.

Jelenleg állandó partnereink irodaszer ellátását végezzük, de minden kedves leendő új ügyfeleinket is szeretettel várjuk.

Felelős vezető:

Sipos Ágnes

ügyvezető